This wiki has been archived and made read-only.
For up-to-date information about TkkrLab and it's projects please visit our main website at tkkrlab.nl.

Difference between revisions of "TkkrLab"

From

Jump to: navigation, search
 
Line 3: Line 3:
  
 
==TkkrLab==
 
==TkkrLab==
TkkrLab (Tukkerlab) bestaat uit een groep mensen die geïnteresseerd zijn in o.a. digitale techniek en programmeren, kortom geeks. We komen hiervoor bij elkaar in onze eigen space. We werken samen aan [[projects|projecten]] of kletsen gezellig met elkaar onder genot het van een Club-Mate in onze lounge hoek. Zie ook het artikel in de [[TC_Tubantia_31_Dec_2011|TC Tubantia]] voor een goede indruk van onze space.
+
Tkkrlab Het TkkrLab (Tukkerlab) is een [[Space 5.0|ruimte]] waar de deelnemers en bezoekers onze beschikbare apparatuur zoals [[Laser_Cutter|lasercutter]], [[Prusa_3d_printer|3d printer]] en [[Arduino]] kunnen (leren) gebruiken. Door het uitwisselen van kennis en ervaring in onze community is er altijd wel iemand aanwezig die je op weg kan helpen met je  creative [[Projects|projecten]]. We geven ook diverse workshops en lezingen dus houd onze [[TkkrLab:Current_events|agenda]] in de gaten, wellicht zit er wat interessants voor jouw bij.
 
+
Onze [[Space 5.0|space]] heeft ook een eigen werkplaats waar je kan solderen en projecten in elkaar kan bouwen. Tevens verzorgen wij ook workshops over onderwerpen zoals de Arduino en open source software, zoals Linux.
+
 
+
Kijk in onze [[TkkrLab:Current_events|agenda]] voor meer informatie over evenementen en meetings. We hebben ook een [http://tkkrlab.nl/wordpress/ Blog] waar de de laatste nieuwtjes op plaatsen.
+
  
 
Als je op de hoogte wil blijven van onze activiteiten kijk dan bij [[Communication|contact]] pagina voor mailinglist, twitter en Facebook.
 
Als je op de hoogte wil blijven van onze activiteiten kijk dan bij [[Communication|contact]] pagina voor mailinglist, twitter en Facebook.

Latest revision as of 20:47, 22 June 2018

TkkrLab logo

TkkrLab

Tkkrlab Het TkkrLab (Tukkerlab) is een ruimte waar de deelnemers en bezoekers onze beschikbare apparatuur zoals lasercutter, 3d printer en Arduino kunnen (leren) gebruiken. Door het uitwisselen van kennis en ervaring in onze community is er altijd wel iemand aanwezig die je op weg kan helpen met je creative projecten. We geven ook diverse workshops en lezingen dus houd onze agenda in de gaten, wellicht zit er wat interessants voor jouw bij.

Als je op de hoogte wil blijven van onze activiteiten kijk dan bij contact pagina voor mailinglist, twitter en Facebook.

TkkrLab is iedere dinsdagavond (en meestal vrijdagavond) open voor iedereen. Interesse? Je bent van harte welkom!

Komende evenementen:

  • 19 January 2038 Party like its 1901 - Today all 32-bit signed Unix timestamps will overflow back to 13-12-1901. We think this is reason enough to party. Dress code: 1901

Volledige agenda TkkrLab

Projecten

  Project Name Project Status Project Owner
Hv Power supply Hv Power-supply .1% Duality
Arcade RetroPie Arcade RetroPie 100% Zeno4ever
LedPet LedPet 100% zeno4ever
Mini A5 Laser Mini A5 Laser 100% zeno4ever
SpaceState ESP SpaceState nodeMCU ESP8266 Clock 100% zeno4ever
Arduino Radar Arduino Radar 100% finished Michiel Brink, Tim, Thomas
Fractal Jigsaw Puzzle Fractal Jigsaw Puzzle 100% finished
Gigatron Gigatron 100% finished #FFAA5E
Power on delay relay Power on delay relay board 100% finished FriedZombie
Single shot 2X relays Single shot 2X relay board 100% finished FriedZombie
… further results