This wiki has been archived and made read-only.
For up-to-date information about TkkrLab and it's projects please visit our main website at tkkrlab.nl.

Meetup2011x03x22

From

Jump to: navigation, search
Event Meetup 22 Maart 2011
Name Meetup 22 Maart 2011


When 2011/03/22
Information Meetup


* Location: Molenstaat 74
* Open from: 19:00

Agenda

  • Culturele zondag op 3 april

TkkrLab mag een demo verzorgen, het is leuk als bezoekers zelf wat kunnen doen bijvoorbeeld met de Arduino. Zeno stuurt een mail rond wie er die dag kan en wie voor die tijd mee wil doen aan schoonmaken van de ruimte.

  • as zaterdag, schilderen pand, witte streep op voorkant met 'tussentijd' eventueel op achterkant live logo, stelling komt donderdag. Later kan het raam bovenin beschilderd worden. Zeno stuurt ook hiervoor een e-mail wie zaterdag wil helpen met schilderen.
  • Kijk op de goederen lijst wat we nodig hebben, mocht je nog wat thuis ongebruikt hebben liggen overweeg dan om het in bruikleen/donatie te geven aan tkkrlab.
  • wat als eerste aanschaffen aan gereedschap/elektronica zie inrichting electronicahoek:

Iedereen is voor de aanschaf van de huidige lijst met te bestellen onderdelen.. diegenen die er verstand van hebben graag nog even naar de lijst kijken en dan kan bijvoorbeeld vrijdag het e.e.a. besteld worden. Gereedschap zal vanavond nog even naar gekeken worden. Er is besproken dat iedereen even zijn gereedschap terug legt in zijn box/vak zodat het makkelijk is te beoordelen wat er nog nodig is.

Electrateam loopt maar er is nog genoeg te doen. Barteam bijna klaar, nog wat extra prints/opdruk en in een later stadium kunnen er nog moodlights worden aangebracht. Netwerkteam is klaar maar gaat nog wel even de nieuwe printer aansluiten. Deurteam is nog niet echt verder gekomen, het beoogde slot via MP gaat niet door.

  • Status kleine klussen

Er zal worden begonnen met het ophangen van het projectiescherm.

  • Is er nog materiaal nodig
  • Prijslijst bar:

Iedereen moet er even op letten dat er voortaan een kleine vergoeding word gevraagd voor bepaalde drankjes. Even op de prijslijst kijken en per drankje betalen of een bedrag vooruit betalen en op de lijst een streepje zetten voor elke € 0,50 tegoed.

  • voorstellen nieuwe bezoekers:

Robert, David en Joost mochten we vanavond verwelkomen.

Wie aanwezig