This wiki has been archived and made read-only.
For up-to-date information about TkkrLab and it's projects please visit our main website at tkkrlab.nl.

Verhuur members

From

Jump to: navigation, search

Indien jij voor een groep (zoals bv Linux Groep) de ruimte wil huren kan dit. De groep moet dan wel een relatie hebben met TkkrLab zoals open source, privacy, hard- en software etc. Deze regels zijn bedoeld voor herhalende activiteiten, een eenmalige activiteit gelden deze niet.

De ruimte moet dan wel beschikbaar blijven voor TkkrLab members, dus hou er rekening mee dat een TkkrLabber kan aanschuiven.

Om dit een beetje te stroomlijnen gelden hiervoor de volgende regels :

  • ALTIJD in overleg met bestuur, pas NA goedkeuring datum doorgeven aan groep. Data en verwacht aantal personen van te voren doorgeven aan het bestuur.
  • er MOET een tkkrlab member aanwezig zijn.
  • Er geldt een bijdrage in de kosten van 1 Euro per persoon/bezoeker per dagdeel (ochtend/middag/avond), hiervoor kan hij eventueel koffie/thee krijgen. De aanwezige tkkrlab member is verantwoordelijk voor het inzamelen van deze bezoekers bijdragen en maakt het totaal bedrag over op de bankrekening van tkkrlab met als opmerking de naam en datum van de bijeenkomst.
  • Voor overige drank/frisdrank/snacks gelden de contant prijzen op het barsysteem. Dit dient dan ook gelijk afgerekend te worden in de kas.
  • laat de ruimte schoon achter!! (was de bekers af, eventueel stofzuigen).